PERCEPTIEVE COACHING

 

Herken je jezelf in wat hieronder staat? 

 • Merk je soms dat je je wilt engageren op je werk of in een relatie en als het puntje bij paaltje komt, je je terugtrekt en toch niet doet wat je graag had willen doen of zeggen
 • Heb je moeite om je grenzen te trekken of zelfs te behouden?
 • Herken je jezelf soms niet meer?
 • Ben je op zoek naar je zelfvertrouwen en je zelfwaardegevoel? 
 • Heb je het gevoel steeds in het rond te draaien?
 • Heb je nood om duidelijkheid te krijgen in welke richting je verder wilt met je leven?
 • Voel je je niet meer vrij, blij, enthousiast?
 • Heb je nood aan structuur?
 • Wil je je relatie met de anderen optimaliseren?
 • Of nog iets helemaal anders waar je bijgestaan wilt worden?Je bent niet alleen

           Dan kan dit een weg zijn.

En… heb je zin om, via beweging en coaching, daar iets aan te veranderen?

 

Dan is het nu tijd om jezelf te laten ondersteunen in je project

IK INTRODUCEER DE PERCETIEVE COACHING...

ONDERWEG NAAR JE PROJECT 

Dan bied ik je deze mogelijkheid... 

Met de online life “Perceptieve Coaching”, neem ik je een uur per week mee in je groei en transformatie (waarbij we gebruik maken van de lectuur van de beweging om je project te bereiken)

 

 

IK BEN ANNE.

De meesten zouden mij omschrijven als een vrouw, moeder, oma en Fasciatherapeute of Perceptief Psychopedagoog. Maar in werkelijkheid, ben ik zoveel meer dan dat. En dat ben jij ook.

De maatschappij stopt ons misschien in hokjes, maar dat betekent niet dat we daar moeten blijven. Dus laten we loskomen van wie we denken te moeten zijn en beginnen met onszelf te ontdekken en te ontmoeten in we werkelijk zijn. Om, via de lichamelijke ervaringen tijdens de bewegingen, thuis te komen bij jezelf. Dit zal je de kans geven, je relatie met jezelf en met de anderen te veranderen en om optimaal te genieten van je leven.

Ga met me mee op een reis van zelfliefde, zelf-ontdekking, en intiem vertrouwen.

Voor wie?

Voor elk een die :
 • Reeds vaardigheden heeft opgebouwd in de Sensoriële beweging
 • De cursus online “Thuiskomen bij jezelf” heeft gevolgd
 • De opleiding van de Fasciatherapie volgt
 • De opleiding van de perceptieve psychopedagogie volgt
 • Patiënt is bij een Fasciatherapeut, Perceptief psychopedagoog, Psycholoog, Coach e.a.

Achtergrond

Het lichaam is het ervarings kader waarmee we werken. En de trage beweging is het middel om te komen van “ik heb een lichaam” naar “ik leer van mijn lichaam” . Ons lichaam is een resonantie doos van de ervaring, waarbij de ervaring wordt ontvangen en bewust beleefd door de persoon. Dus hij/zij neemt én de ervaring waar en is bewust dat hij/zij deze waarneemt.

Als persoon ontwikkelen we een bewegingspatroon rondom de spanningen die onbewust in het lichaam zijn opgeslagen. Deze patronen gaan een impact hebben op onze manier van functioneren, denken, ons zelfbeeld, zelfwaardegevoel enz..

Door te werken op de lichamelijke spanningen, via de fascia’s, gaan we opnieuw bewust maken wat onbewust vast zit. We gaan dus hetgeen onbeweeglijk is beweeglijk maken. Alsook wat ongevoelig is, gevoelig maken.

Dat zal dan je relatie met jezelf veranderen alsook de relatie met de anderen en je relatie met de wereld
We gaan via de lectuur van jou beweging, de onbewuste en onbeweeglijke patronen integreren in je uitgevoerde beweging. In dit deel zit namelijk je potentieel om te groeien

Wat houdt de perceptieve coaching in?

Eerst en vooral gaan we stilstaan bij je project. Waar wil je naar toe? Welke impuls voel je binnenin je lichaam, waar bots je regelmatig tegen waardoor je niet kan zijn wie je wilt zijn in de wereld? Wat zijn je valkuilen die je wilt vermijden?

Bij een specifieke traagheid van 15 sec ontvouwt de beweging zich en openbaart deze zonder dat je het beseft, een potentieel dat niet benut wordt.

Zoals hoe verloopt de beweging? Traagheid? Amplitude? Richting? Ritme? Globaal?

We kijken naar de kwaliteit van de beweging, de resonantie, effecten, beleving, … Zo zijn er 12 blinde vlekken of zoals professor D. Bois ze benoemt, “dode hoeken” in een beweging. Waar de persoon niet bewust van is. Deze hebben een impact op de manier waarop de persoon in relatie staat met zichzelf en de wereld.

Aan de hand van wat ik zie en ervaar begeleid ik je om naar je potentieel te gaan waardoor je deze “dode hoeken” loslaat zonder daar bewust mee bezig te zijn maar door je aandacht te richten op jouw potentieel. Zo integreer je nieuwe bewegingspatronen en gewaarwordingen in je lichaam en in je bewustzijn.

Het effect zal dan kunnen ervaren worden als warmte dat o.a. vertrouwen brengt, gevoel van diepgang gelinkt aan betrokkenheid, gevoel van globaliteit geeft een gevoel van eenheid, volume, aanwezig zijn bij jezelf een gevoel van eigenheid, gevoel van bestaan dat aan de basis ligt van het gevoel van bestaansrecht. Dit zijn de gevolgen van de relatie met het Gevoelige ( dit staat in het concept van “de spiraal van het Gevoelige “ ) (D. Bois). www.cerap.org www.fascia.be en op de app Fasciatherapie (gratis )

Via het gesprek, op basis van de lichamelijke waarneming en ervaring, kom je tot een bewustwording, dat kan leiden tot een beslissingsfase om tot actie te komen. Zie (video thuiskomen bij jezelf)
Daarbij word je uitgenodigd om je ervaring te noteren en je te laten schrijven, wat ook weer een effect heeft..

"Dag Anne, ik heb net de video rond bestaansrecht gedaan.
Pas nu besef ik wát de titel is. Ik had mij gebaseerd op de datum om de oefeningen te doen die ik niet meegedaan heb tijdens onze vakantie en nu ik mijn ervaringen wil doorsturen naar jou, komt de titel binnen."

(22 juni ´22)

"Ik heb tijdens de oefeningen van de eerste graad, een grote betrokkenheid gevoeld met de ruimte rondom mij. Warm en toegankelijk. Ik maak er deel van uit.
Bij de oefeningen van het hart kreeg ik een gevoel van herkenning: “dit doet deugd” evolueerde naar openheid, zachtheid, stevigheid, volheid."

START VANDAAG!

PERCEPTIEVE COACHING

59€ per maand

onbeperkte toegang

 • Gratis toegang tot de online cursus “thuiskomen bij jezelf “ (99€)
 • 1 individuele zoom sessie waar ik je een persoonlijke coaching geef
 • Bijeenkomsten van 1u per week via zoom 
 • Een pedagogie die ervoor zorgt dat je leert van je ervaring
IK SCHRIJF ME IN

14 DAGEN GARANTIE

Als je niet helemaal tevreden bent met je Thuiskomen bij Jezelf cursus, laat het ons dan binnen de eerste 14 dagen weten voor een volledige terugbetaling.