THUISKOMEN BIJ JEZELF CURSUS

 

Ben je het moe om niet goed in je vel te zitten?

Als je het gevoel hebt dat je geen ruimte om jezelf te zijn, het gevoel te hebben jezelf voorbij te lopen, geen grenzen kan trekken, geen rust te vinden?  

Ben je thuis werkend? Voel je je gespannen, angstig, “niet meer in je vel”, heb je concentratieproblemen en het gevoel dat je je leven niet onder controle hebt?

Heb je het gevoel je niet te kunnen concentreren, dat alles een beetje boven je hoofd groeit, je geen rust kan vinden en overal spierspanningen waarneemt? En je bent het beu om ook nog prikkelbaar te zijn?

Je bent niet alleen. 

 

Dan is het nu tijd om jezelf terug lief te hebben

Met de online zelfstudie cursus Thuiskomen bij Jezelf, kan je dagelijks 30 minuten tijd maken om aan jezelf te werken

IK INTRODUCEER DE CURSUS...

THUISKOMEN BIJ JEZELF

Wat bied ik je aan. 

  • Online platform met meer dan 65 lessen van +/- 30 minuten
  • Oefeningen die je op elk moment van de dag kan toepassen. 
  • Toegang voor de rest van je leven, beschikbaar via elke computer, gsm aangesloten op internet. 
  • Extra video's met meditatie oefeningen  
  • Extra opnames van LIVE workshop. BEWEGING OP DE STOEL

In deze oefening gaan we ons richten op een eenvoudige beweging van de wervelkolom. 

De zithouding is ons niet onbekend en vormt dus een makkelijke basis voor een eerste kennismaking met het Sensorieel bewegen. Het is ook een houding die we op ons werk soms uren achter elkaar behouden. Met alle spanningen en pijnklachten vandien.

Dus deze oefening is makkelijk uit te voeren, waar en wanneer je zit. Ik wens je veel plezier met deze oefening dat ervoor zal zorgen dat je soepeler en vrijer kan bewegen. 

STAANDE BEWEGINGEN

In deze oefening wordt het een uitdaging om ook de benen te betrekken bij de traag uitgevoerde bewegingen. Deze beweging gaat ons leren om niet met ons hoofd traag te bewegen maar in het gevoel te komen van de beweging. alle bewegingen van elk lidmaat starten gelijktijdig en stoppen gelijktijdig op het einde van hun amplitude.

Dit vraagt o.a. de vaardigheid om controle los te laten, je aandacht niet te focussen maar open te stellen naar een bewegingsgevoel. Een gevoel dat fluide is en je komt raken in je zijnstoestand.

FULL PRESENCE MEDITATIE

Deze meditatie brengt ons in contact met de zelfgenezende energie in ons lichaam.

De meditaties zijn een uitnodiging om bewust aanwezig te blijven bij alle fenomenen die je tijdens de meditatie ervaart. Je bereikt een relatie met de effecten en kan daar ook belangrijke bewustwordingen ervaren. Dit vraagt een stap voor stap proces. En wordt dan ook gecoached. Deze meditatie is een starters meditatie (step 1) eenvoudig te volgen en uit te voeren. Geniet ervan, het is een eerste stap naar loslaten, ontspannen en bewust worden van de effecten in het onmiddellijke.

IK BEN ANNE.

De meesten zouden mij omschrijven als een vrouw, moeder, oma en Fasciatherapeute of Perceptief Psychopedagoog. Maar in werkelijkheid, ben ik zoveel meer dan dat. En dat ben jij ook.

De maatschappij stopt ons misschien in hokjes, maar dat betekent niet dat we daar moeten blijven. Dus laten we loskomen van wie we denken te moeten zijn en beginnen met onszelf te ontdekken en te ontmoeten in we werkelijk zijn. Om, via de lichamelijke ervaringen tijdens de bewegingen, thuis te komen bij jezelf. Dit zal je de kans geven, je relatie met jezelf en met de anderen te veranderen en om optimaal te genieten van je leven.

Ga met me mee op een reis van zelfliefde, zelf-ontdekking, en intiem vertrouwen.

"Dag Anne, ik heb net de video rond bestaansrecht gedaan.
Pas nu besef ik wát de titel is. Ik had mij gebaseerd op de datum om de oefeningen te doen die ik niet meegedaan heb tijdens onze vakantie en nu ik mijn ervaringen wil doorsturen naar jou, komt de titel binnen."

(22 juni ´22)

"Ik heb tijdens de oefeningen van de eerste graad, een grote betrokkenheid gevoeld met de ruimte rondom mij. Warm en toegankelijk. Ik maak er deel van uit.
Bij de oefeningen van het hart kreeg ik een gevoel van herkenning: “dit doet deugd” evolueerde naar openheid, zachtheid, stevigheid, volheid."

IS DE CURSUS “THUISKOMEN BIJ JEZELF” IETS VOOR JOU?

Heb je ooit het gevoel gehad dat er iets ontbreekt in je leven? Alsof, hoe hard je ook werkt, je altijd achterloopt op waar jij (of de maatschappij) denkt dat je zou moeten zijn?

Zo ja, dan is de online cursus “Thuiskomen bij jezelf” zeker iets voor jou.

We helpen je om je af te stemmen op de wereld in jezelf. Om je ruimte terug in te nemen en daardoor je muren af te breken. Als je, via deze Sensoriële bewegingen, jezelf hebt leren waarnemen en daardoor leren kennen en liefhebben wie je vanbinnen bent, dan verandert je relatie met jezelf en met de omgeving. Door in een zo’n nauw lichamelijk contact met jezelf te komen zal je, in je dagelijks leven, je “authentieke zelf” blijven. Alsook het contact met jezelf blijven verzorgen

START VANDAAG!

ZELFSTUDIE CURSUS

99€

onbeperkte toegang

  • Online platform met meer dan 65 lessen van +/- 30 minuten
  • Oefeningen die je op elk moment van de dag kan toepassen. 
  • Toegang voor de rest van je leven, beschikbaar via elke computer, gsm aangesloten op internet. 
  • Extra video's met meditatie oefeningen  
  • Extra opnames van LIVE workshop. 
IK SCHRIJF ME IN

14 DAGEN GARANTIE

Als je niet helemaal tevreden bent met je Thuiskomen bij Jezelf cursus, laat het ons dan binnen de eerste 14 dagen weten voor een volledige terugbetaling.